Verlangens

Verlangens

18 april 2018 0 Door mamamarleen

Verlangens, wat fijn dat ze er weer zijn! 

Sinds ik thuis ben, had ik niet echt verlangens en waren er weinig dingen die me boeide. Het is bizar wat er met je hoofd gebeurt op het moment dat je lijf je letterlijk plat legt. Bij alles wat ik wilde doen, kwam direct de gedachte “dat kan ik toch niet op het moment”. Waardoor ik niet in mogelijkheden dacht en alleen maar meer voelde wat ik allemaal niet kon. 

Ondanks dat ik heel veel tijd voor mezelf had, voelde het als een strijd en kon ik niet echt genieten van al die vrije tijd. Ja, ik weet dat mening mens jaloers zou zijn op een week helemaal niets doen. Maar geloof me er is een verschil tussen niets hoeven doen en bijna niets kunnen doen. 

Gelukkig kijk ik ook met een positief gevoel terug op de afgelopen maanden. Ik heb veel innerlijke shizzle op kunnen lossen dat er blijkbaar nog zat en waar ik nu alle tijd en ruimte voor had. Ik heb leren voelen wat mijn lijf nodig heeft. Ik heb veel meditaties gedaan en mooie inzichten gekregen. Ik heb heel veel verbinding gevoeld en mooie gesprekken gehad met guppie. En ik heb er alle vertrouwen in dat het een snelle en natuurlijke geboorte wordt vanuit liefde en rust. 

Sinds 1,5 week voelde ik sterk het verlangen om guppie vast te houden en te knuffelen. Ik ben super nieuwsgierig naar hem, ben benieuwd hoe Lisa reageert en heb zin in ons avontuur met z’n viertjes. Ik kijk er echt naar uit 💙!

Ook heb ik een meditatie gedaan over verlangens en hoorde “ik verlang naar een gezond lichaam en een pijnvrij leven”. Pfff dat is nog al wat. Later in de week deed ik de meditatie nog een keer en kwam het verlangen om weer yoga te kunnen doen, 10 km te wandelen, fietsen, auto rijden en kamperen. Ook nog behoorlijk groot en nog niet realiseerbaar op dit moment. Vandaag in de meditatie hoorde ik “ik wil letterlijk en figuurlijk weer in beweging komen”. Yess!! Hier kan ik wat mee! Ik heb gemerkt dat als je lijf niet meer in beweging is, dat je je passie kwijt raakt en je in je hoofd vastloopt. Simpele vragen worden ineens ingewikkeld. Dus de eerste stap is om letterlijk weer in beweging komen 😃. 

Ja ik weet dat ik nog even moet wachten tot guppie er is en ja ik weet dat ik de eerste 1 a 2 weken waarschijnlijk minder kan dan nu, maar het verlangen om weer te bewegen is er! En of dat nou is door elke dag twee minuten meer te wandelen of door elke week 250 stappen per dag extra te zetten, of door thuis oefeningen te doen, dat laat ik ontstaan. Mijn lijf geeft aan ik nodig heb en wat kan. 

Het mooie is dat door die verlangens, ik afgelopen 1,5 week meer films heb gezien dan alle weken hiervoor, ik me heb aangemeld voor twee challenges en vooral dat ik naar mogelijkheden zoek om straks een gezond en pijnvrij lichaam te hebben. 

Dank je wel verlangens dat jullie er weer zijn!