Wie ben ik

Wie ben ik

Ik houd niet van het standaard verhaal van “Ik ben Marleen, ben 32 en woon samen met PM in een mooi jarendertighuis in Enschede. We hebben 2 kinderen, Lisa & Koen en 2 katten Penny & Ross”. Daarom lijkt het me leuk om je op een andere manier kennis te laten maken met onze familie Op Tilt en je 10 dingen over mezelf te vertellen die je nog niet weet (of wel haha).

Wist je dat ik …

  • 5 jaar samen met PM ben en na een half jaar naar Enschede ben verhuisd?
  • Mezelf gruwelijk tegen ben gekomen tijdens de zwangerschappen, maar nu inzie dat ik ‘gewoon’ heel veel te leren had?
  • Super trots op Lisa ben dat ze zoveel woorden kent en zo ontzettend veel begrijpt? En dat ik geniet van Koen zijn heerlijke gulle lach, elke dag opnieuw?
  • Dol ben op bloemen in alle soorten en maten? Hoe meer kleur, hoe beter.
  • Verslaafd ben aan Fudge? Dat mag je dus ook niet voor mij kopen, want dan eet ik mezelf zo 10 kilo zwaarder 😋.
  • In Capelle aan den IJssel ben geboren? En daarna in Gouda, Rotterdam, Breda, weer in Rotterdam en Utrecht heb gewoond. Nu heb ik mijn thuis gevonden, bij mijn lief in Enschede.
  • Van mijn 22e tot en met mijn 30e 28 ben geschat?
  • Vroeger maat 46 had 😱?
  • Verliefd ben op Italië? Het eten, het ijs, de prachtige steden, de mooie uitzichten en de mensen.
  • Graag naar klankschalen en mantra’s luister?

Zodra ik herstelt ben, mag ik op zoek naar een nieuwe baan. Een baan die echt bij mij past, waar ik onderdeel ben van een team, waar ik in verbinding ben met mensen en waarin ik mijn enthousiasme kwijt kan. Tot die tijd werk ik elke dag aan mijn herstel, geniet ik van onze aapies en ‘train’ ik met deze blogs om weer achter de laptop te kunnen zitten.