Fit, pijnvrij en sexy

Fit, pijnvrij en sexy

26 mei 2018 0 Door mamamarleen

Fit, pijnvrij en sexy, dat is hoe ik me weer wil voelen! 

De afgelopen 2,5 jaar heeft mijn lijf in het teken gestaan van zwanger zijn of voeden. Het gaat elke dag een klein beetje beter, maar ik ben by far nog niet waar ik wil zijn.

Ik ben vol aan het ontzwangeren, ben opnieuw aan het borstvoedingsavontuur begonnen en heb nog veel pijn. In al die maanden thuis heb ik de kracht van gedachten mogen ervaren. Door veel meditaties en mantra’s kijk ik terug op een prachtige geboorte precies zoals ik graag wilde.

Kan ik nu opnieuw deze kracht voelen en inzetten? Ik las vanmorgen de mooie tekst: de vorm van ons lichaam volgt de vorm van je overtuigingen over liefde, waarde en mogelijkheden. Mooi om er op deze manier naar te kijken 💚.

Waarom 9 maanden (of langer) wachten om me weer zo te voelen? Ik kan elke dag een meter meer 🙏🙏 en ga elke dag iets meer meedraaien in het huishouden. Ik kan elke dag een (nu nog klein) rondje wandelen met de kinderwagen en hopelijk worden de rondjes steeds groter. Ik verlang ernaar om weer in het bos te zijn, te fietsen of naar de speeltuin of het zwembad te gaan. Om weer (langer) te kunnen zitten en weer ergens in de auto naar toe te kunnen. 

Komende maanden ga ik goed en gezond eten aangevuld met hoogwaardige supplementen om alle tekorten in mijn lijf aan te vullen. Wandel ik elke dag een beetje meer, doe ik alle bekkenoefeningen en ga ik kijken welke ‘sport/beweging’ ik kan doen om mijn lijf sterker te maken. Dag saaie zwangerschaps/winter kleding, hallo zomerjurkjes. En bey bey 6 kilo. Tot die tijd herhaal ik regelmatig ik ben fit, pijnvrij en sexy!